Privacy informatie

Dit is de privacyverklaring van Sport & HealthFocus, gevestigd aan de Rossinilaan 2 in Doetinchem, geregistreerd bij de KVK onder nummer 09090053. Voor vragen over deze privacy verklaring kun je altijd contact opnemen met ons via info@squashplus.nl.

Welke gegevens bewaren we?

Op deze website worden automatisch geen gegevens van bezoekers bijgehouden. Van bezoekers die zich inschrijven op de nieuwsbrief worden de ingevoerde gegevens enkel bewaard om een nieuwsbrief te sturen. Er wordt gebruik gemaakt van de website mailchimp om de nieuwsbrief te versturen. Afmelden en verwijderen van gegevens kan iedereen zelf doen. Sporters bij Sport & Health Focus die een abonnement nemen vullen eenmalig een aanmeldformulier in. Deze formulieren wordt door Sport & Health Focus in een veilig archief bewaard. De adres & bankgegevens worden eveneens digitaal opgeslagen in het administratie­pakket. De gegevens van squashers die gebruik maken van het reserveringssysteem worden opgeslagen bij de website baanreserveren.nl. Squashers kunnen zelf online bekijken welke informatie opgeslagen is.

Gebruik van gegevens

Sport & Health Focus gebruikt de door lid geworden sporters vrijwillig verstrekte persoonlijke gegevens enkel voor het uitvoeren van de leden administratie en het reserveren van squashbanen. Zowel de mensen van de administratie als de gastvrouwen/heren hebben toegang tot de digitaal opgeslagen gegevens. Sport & Health Focus zal nimmer adres of contactgegevens delen met derden voor reclame of welke andere promotionele doeleinden dan ook.

Wijzigen en inzien van de gegevens

Zolang sporters lid blijven van Sport & Health Focus zal de persoonlijke informatie bewaard moeten worden, om onder andere de incasso’s uit te kunnen voeren. Sporters kunnen altijd via info@squashplus.nl navragen welke gegevens van hem of haar opgeslagen zijn en verzoeken informatie te wijzigen of verwijderen. Squashers die gebruik maken van het reserveringssysteem hebben zelf toegang tot hun account en kunnen hun eigen informatie daar naar eigen inzicht aanpassen of verwijderen. Wanneer squashers hun digitale account verwijderen kunnen ze niet meer gebruik maken van het digitale reserverings­systeem.

Social Media

Bij het plaatsen van foto’s op social media zal bij de personen die op de foto te zien zijn toestemming voor plaatsing gevraagd worden. Foto’s waarop kinderen te zien zijn, worden niet geplaatst zonder toestemming van de ouders.

Datalekken

In het geval persoonlijke informatie onbedoeld in handen van derden valt, zullen we hiervan melding doen bij de autoriteit persoonsgegevens en zullen we de sporters informeren via ons informatie­scherm.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/. De privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen

Privacy informatie

Dit is de privacyverklaring van Sport & HealthFocus, gevestigd aan de Rossinilaan 2 in Doetinchem, geregistreerd bij de KVK onder nummer 09090053. Voor vragen over deze privacy verklaring kun je altijd contact opnemen met ons via info@squashplus.nl.

Welke gegevens bewaren we?

Op deze website worden automatisch geen gegevens van bezoekers bijgehouden. Van bezoekers die zich inschrijven op de nieuwsbrief worden de ingevoerde gegevens enkel bewaard om een nieuwsbrief te sturen. Er wordt gebruik gemaakt van de website mailchimp om de nieuwsbrief te versturen. Afmelden en verwijderen van gegevens kan iedereen zelf doen. Sporters bij Sport & Health Focus die een abonnement nemen vullen eenmalig een aanmeldformulier in. Deze formulieren wordt door Sport & Health Focus in een veilig archief bewaard. De adres & bankgegevens worden eveneens digitaal opgeslagen in het administratie­pakket. De gegevens van squashers die gebruik maken van het reserveringssysteem worden opgeslagen bij de website baanreserveren.nl. Squashers kunnen zelf online bekijken welke informatie opgeslagen is.

Gebruik van gegevens

Sport & Health Focus gebruikt de door lid geworden sporters vrijwillig verstrekte persoonlijke gegevens enkel voor het uitvoeren van de leden administratie en het reserveren van squashbanen. Zowel de mensen van de administratie als de gastvrouwen/heren hebben toegang tot de digitaal opgeslagen gegevens. Sport & Health Focus zal nimmer adres of contactgegevens delen met derden voor reclame of welke andere promotionele doeleinden dan ook.

Wijzigen en inzien van de gegevens

Zolang sporters lid blijven van Sport & Health Focus zal de persoonlijke informatie bewaard moeten worden, om onder andere de incasso’s uit te kunnen voeren. Sporters kunnen altijd via info@squashplus.nl navragen welke gegevens van hem of haar opgeslagen zijn en verzoeken informatie te wijzigen of verwijderen. Squashers die gebruik maken van het reserveringssysteem hebben zelf toegang tot hun account en kunnen hun eigen informatie daar naar eigen inzicht aanpassen of verwijderen. Wanneer squashers hun digitale account verwijderen kunnen ze niet meer gebruik maken van het digitale reserverings­systeem.

Social Media

Bij het plaatsen van foto’s op social media zal bij de personen die op de foto te zien zijn toestemming voor plaatsing gevraagd worden. Foto’s waarop kinderen te zien zijn, worden niet geplaatst zonder toestemming van de ouders.

Datalekken

In het geval persoonlijke informatie onbedoeld in handen van derden valt, zullen we hiervan melding doen bij de autoriteit persoonsgegevens en zullen we de sporters informeren via ons informatie­scherm.

Het recht om een klacht in te dienen bij de

Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/. De privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen